De ce ALDE merita votat?

Nov 6th, 2016 | By | Category: alegeri parlamentare 2016
Distribuie:

Ioan Ghise senator PNL

De ce ALDE merita votat?

Pentru ca premierul Tariceanu, liderul ALDE  a dublat salariile si pensiile( in perioada 2005-2008).

Pentru ca premierul Emil Boc( acum PNL, atunci PD-L) a taiat salariile si pensiile in 2010 si a dublat datoria publica a tarii imprumutandu-ne ilegal si fara mandat cu 1300 euro pe fiecare cetatean roman.

Pentru ca premierul Ciolos a inghetat crestererile de salarii si pensii in 2016 si blocheaza legile votate de Parlament atacandu-le la Curtea Constitutionala.

Pentru ca Tariceanu ca premier a reusit  investitii de 10 miliarde de euro pe an si crestere economica de 7,4 % si crearea a peste 500 000 de locuri de munca.

Pentru ca acum investitiile straine directe sunt mai mici de 3 miliarde de euro pe an si nu se creaza suficiente locuri de munca.

Pentru ca premierul Ciolos actioneaza in avantajul multinationalelor fara sa sprijine capitalul autohton si IMM romanesti.

Pentru ca Guvernul Ciolos a blocat absorbtia de fonduri europene.

Pentru ca basistii PD-L-isti se ascund acum sub eticheta PNL si vor impreuna cu USR sa il mentina si sa il impuna din nou pe Ciolos premier desi acesta pentru romani nu a realizat nimic intr-un an de guvernare.

Pentru ca ALDE propune un foarte bun Program de investitii de 100 miliarde de euro pentru a asigura cresteri economice anuale care sa fundamenteze viitoarele cresteri de salarii si pensii.

Pentru ca ALDE impreuna cu PSD vor sa dea romanilor pensii si salarii mai mari asa cum au mai facut si premierii PSD Adrian Nastase si Victor Ponta.

Pentru ca ALDE propune pentru tineri Programul start-up.

Pentru ca ALDE propune cel mai bun si fundamentat program economic.

Pentru ca liderul ALDE a adus romanilor  salarii si pensii mai mari in timp ce liderii PNL( atunci PD-L, in 2010-2012 ) au luat din salariile si pensiile romanilor.

Pentru ca ALDE lupta pentru respectarea drepturilor si libertatilor cetatenilor si corecta functionare a justitiei.

Pentru ca ALDE ne reda increderea.

Pentru ca ALDE lupta sa redea Romania romanilor.

6 noi 2016 – autor Ioan Ghise, candidat ALDE Brasov la deputati.

http://newsbv.ro/2016/11/06/alde-merita-votat/

http://www.transilvania365.ro/de-ce-alde-merita-votat/

Dacă v-a placut postarea vă rugăm să o distribuiti prietenilor:
Distribuie postarea:
Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment